Skip to content Skip to footer
Cine suntem

Un loc de întâlnire între inovație, curaj antreprenorial și atitudine comunitară în sprijinul oamenilor.

Cartier Coresi reprezintă unitatea celor trei enități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) și Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Cartier Coresi reprezintă cel mai mare proiect de regenerare urbană din România.  Scopul nostru este ca acesta să devină un loc de întâlnire între inovație, curaj antreprenorial și atitudine comunitară în sprijinul oamenilor. 

Cartier Coresi joacă un rol cheie în dezvoltarea economică și teritorială a orașului. Proiectul are o suprafață de 120 ha și reprezintă 10% din suprafața utilă a  orașului Brașov. Avem oportunitatea de transformare a peisajul urban de aceea ne provocam să lucrăm în continuare la masterplan în scopul dezvoltării următorilor ani și îmbunătățirii mixului de funcționalități, de experiențe de viață în cartier.

Toate acestea reunesc zilnic, intr-un eco-sistem integrat,  aproximativ 9000 de oameni care lucrează sau locuiesc în Cartier Coresi. O dezvoltare a cartierului în armonie cu orașul și cu regiunea. Ne-am inspirat din trecut pentru a pregăti viitorul. Patrimoniul arhitectural a fostei Platforme Industriale Tractorul, cât și simboluri ale istoriei, culturii, tradițiilor și vieții sociale a orașului creează un dublu sens de proprietate asupra cartierului.

Comunitate

Răspundem continuu nevoilor actuale şi viitoare ale cetăţenilor şi a stilului lor de viaţă.